over mij

Kelly Steenlandt is de blog van, jawel, Kelly Steenlandt! Ondertussen 38 lentes jong, deze dame uit West-Vlaanderen. Kelly is gelukkig getrouwd met Steven en mama van Emma en Charlie het konijn.

In lang vervlogen tijden, we schrijven begin jaren 2000, vertoefde Kelly vaker op ’t internet dan de tijd haar lief was en begon ze ook aan haar eerste blog. Er volgden nog wel een identiteitscrisis of twee vooraleer in 2014 toch maar gewoon haar eigen naam te gebruiken want hoe sprak je ook alweer Coineanach uit? Toendertijd, hoe oud dit ook mag klinken, waren er bijster weinig Nederlandstalige blogs en (mede door de voorliefde voor) was het evident voor haar om in het Engels te schrijven. Dit deed ze bijna vijftien jaar lang met heel veel passie. Uiteindelijk raakte ze wel wat uitgekeken op dat Engels en wou ze zich ook eens van haar beste kant in het Nederlands laten zien. Zo geschiedde dat ze op een zondag in januari 2016 in het Nederlands verder begon te tikken aan haar verhaal.

In het dagelijkse leven verdient Kelly haar brood als project manager bij Uitgeverij Vanden Broele, maar ze houdt werk en privé liever gescheiden. Tenzij we het over haar tweede job hebben: freelance fotograaf. Daarmee durft ze wel eens uit te pakken op deze blog, maar dat vinden haar lezers blijkbaar niet zo erg.

Kelly houdt van koffie, konijnen, Steven, uitstelgedrag, fotografie, lezen, Netflix, muziek, reizen, de berglucht, spaghetti (bolognaise), Lays Oven Baked paprika, een goed glas wijn, schriftjes, boeken, Londen, Kerstmis, de herfst en nog zo veel meer.

Zin om samen te werken? Dat kan! Ze staat open voor verschillende concepten, gaande van een fotoshoot tot een giveaway. Voorstellen stuur je haar richting uit via het contactformulier.