a day in the life of senn

a day in the life of senn

Er valt niet over te twijfelen: één van de leukste formules in mijn bijberoep is de ‘a day in the life of’ shoot. Wat houdt die precies in? Ik breng een aantal uur bij een gezin door en neem zowel geposeerde als niet geposeerde foto’s. Zo’n sessie wordt vaak geboekt wanneer een baby zich aankondigt. Afhankelijk van wat de dag brengt, leg ik ook een voedingsmoment of een badje vast. Wat de klant op dat moment belangrijk vindt.

Vorig jaar had ik de eer om langs te gaan bij Joke en Martijn en hun twee zoontjes waaronder de pas geboren Senn. Het was er heerlijk fotograferen met een hele flinke baby en een trotse broer. Ik laat jullie graag even mee kijken naar een selectie beelden!

a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn
a day in the life of senn

 

(foto’s: Kelly Steenlandt)

 

Deze post maakt deel uit van de 40 dagen bloggen-challenge. Dit is dag 6/40.

2 Comments

 1. Kris10 februari 20, 2018

  Oh heerlijk! Wat een leuk idee! Als ik Felix terug kon doen krimpen boekte ik meteen zo’n shoot 🙂 Het kan natuurlijk nu nog steeds maar wat voor dag kies je dan?

  Beantwoorden
  • kelly februari 23, 2018

   Een weekenddag of een andere dag waarbij je thuis bent met Felix. Als je even op mijn website http://www.kellysteenlandt.be kijkt, zal je zien dat er bij een ‘a day in the life of’ reportage een fotoreeks zit met een baby van toen 5-6 maanden oud. Ik deed er ook al ééntje van 4 maand oud. Het is zeker niet gebonden aan de zogeheten ‘newborn’ periode, maar kan perfect op elke leeftijd. Mocht je nog vragen hebben, mag je steeds een mailtje sturen!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.