niyu – de nieuwe dreambee collectie

Een tijdje terug ontving ik een leuk pakket van Dreambaby en Primetime met hierin enkele items uit de nieuwste Dreambee-collectie. Hoofdrolspeler van dienst is de pinguïn Niyu.

niyu | dreambee by dreambaby

Voor wie Dreambee nog niet kent: dit is het huismerk van Dreambaby. Het wordt iedere twee jaar vernieuwd met een jaarlijkse overlap zodat er elk jaar iets nieuws in de winkel ligt. Tot eind 2018 vind je Niyu, samen met zijn voorganger Ayko, in de rekken.

niyu | dreambee by dreambaby
niyu | dreambee by dreambaby
niyu | dreambee by dreambaby
niyu | dreambee by dreambaby

Het assortiment is heel uitgebreid en aanwezig in bijna alle productcategorie├źn. Eerlijk is eerlijk: Ayko kon me niet helemaal bekoren, maar gelukkig was Otto nog beschikbaar bij het aanleggen van de geboortelijst voor Emma. Niyu is dan weer helemaal mijn ding, ik vind een pingu├»n dan ook heel fascinerend en zelfs mooi.

Emma kreeg een aantal items in muntgroen toegestuurd, maar vrijwel alles is ook in lichtroze en zachtgrijs beschikbaar. Ik hou wel van die zachte kleuren: helemaal niet schreeuwerig, maar toch voldoende speels. Een mooi evenwicht!

niyu | dreambee by dreambaby
niyu | dreambee by dreambaby
niyu | dreambee by dreambaby

Op dit moment is Emma vooral fan van Niyu in knuffelvorm al dienen alle voorwerpen tegenwoordig om op te sabbelen. De knuffel heeft het alleszins niet makkelijk want het is voortdurend opboksen tegen Emma’s voeten (die tenen moeten ongelooflijk lekker zijn!).
Haar drinkbeker wordt sinds kort gebruikt als tussenstap om te leren drinken uit een beker. De washandjes zijn mijn favoriet want ze zijn ongelooflijk zacht. Emma gaat heel graag in bad en geniet nu dubbel!

niyu | dreambee by dreambaby
niyu | dreambee by dreambaby

Voor wie nu al verkocht is: er loopt momenteel een leuke actie bij Dreambaby. Wanneer je voor minimum 30 euro Niyu-artikelen koopt, krijg je er een gratis Niyu-boekje bovenop. Het is dus best mogelijk dat ik straks nog even mijn virtuele boodschappenmandje vul!

7 Comments

 1. Josie februari 12, 2017

  Prachtige foto’s! Wat een mooi model <3

  Beantwoorden
  • kelly februari 25, 2017

   Ja, ik kan niet klagen! Hopelijk blijft ze zo gewillig poseren! xx

   Beantwoorden
 2. Petra februari 16, 2017

  Wat een geweldig mooie en schattige foto’s!!

  Beantwoorden
 3. Julie Deruddere augustus 6, 2019

  Dag Kelly,

  Mijn zoontje heeft als vaste knuffel het trekspeeltje (met muziekje) van Niyu. We zitten momenteel al aan ons derde exemplaar, want hij neemt hem overal mee naartoe (maar raakt hem dus ook vaak kwijt…).
  Heb jij toevallig nog zo’n pinguin liggen die we kunnen overkopen? Bij Dreambaby zijn ze volledig uit stock.

  Vriendelijke groetjes,
  Julie

  Beantwoorden
 4. lto februari 12, 2020

  Heb je toevallig het dou dou (met doekje) van Niyu gekocht en zou ik dat eventueel kunnen overkopen. Bij Dreambaby zijn ze gestopt met de productie, heb al gebeld naar het magazijn hiervoor. Gr, een hopeloze mama

  Beantwoorden
  • kelly maart 6, 2020

   Hallo, helaas: de dou dou heb ik niet. Anders had ik je graag geholpen! Veel succes!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.