vijf!

vijf jaar!

Hiep hiep hiep hoera! Vandaag mag mijn blog vijf kaarsjes uitblazen en daar ben ik best wel trots op!

Wanneer ik even terugkijk op die eerste post vijf jaar geleden, dan kan ik alleen maar vaststellen dat in vijf jaar tijd ontzettend veel veranderd is, zowel privé als professioneel.
Eerder dit jaar onderging ook de blog een ware metamorfose waarbij de voertaal Nederlands werd. Ondertussen zijn we bijna drie maanden verder en ik sta nog steeds volledig achter de keuze die ik begin dit jaar gemaakt heb.

Op het vlak van bloggen kan ik alleen maar dankbaar zijn voor de vele contacten en leuke samenwerkingen die de afgelopen vijf jaar ontstaan zijn. Als ik er dan toch ééntje mag uitpikken, dan kies ik resoluut voor de eerste: de vele contacten en de leuke vriendschappen die hier ondertussen uit ontstaan zijn. Nooit of te nimmer had ik durven denken dat dit dankzij mijn blog mogelijk zou zijn.
Ook professioneel heeft het mij geen windeieren gelegd want dankzij diezelfde contacten had ik de kans een stukje van de wereld te ontdekken en dikt ook mijn portfolio op regelmatige basis aan.

Eigenlijk wil ik dus gewoon een welgemeende dankjewel aan jullie kwijt: voor jullie steun en toeverlaat, leuke comments en vriendschap. Je hebt er geen idee van wat dat allemaal doet met een mens, maar ik kan je verzekeren: zot content ben ik op die momenten!

Op naar de tien! Santé!

12 Comments

 1. Samaja maart 15, 2016

  Proficiat! En inderdaad op naar de tien :-)!

  Beantwoorden
 2. Claire maart 15, 2016

  Amai, vijf jaar al! Chapeau!
  Ik ben een fan van de overschakeling naar Nederlands en blijf ook het 6e, 7e,… jaar met veel plezier meelezen 🙂

  Beantwoorden
 3. Josie maart 15, 2016

  Proficiat!
  Ik hou ook wel van je omschakeling naar het Nederlands.
  Doe zo verder 🙂
  xxx

  Beantwoorden
 4. Tessa maart 15, 2016

  HIEP HIEP HIEP HOERAAA!!

  Beantwoorden
 5. gerhilde maakt maart 15, 2016

  Proficiat met je blogverjaardag! Ik ben blij dat je voor Nederlands hebt gekozen. 🙂

  Beantwoorden
 6. Ineke / Hush-e maart 15, 2016

  Yay, congrats! x

  Beantwoorden
 7. Evi maart 16, 2016

  Dikke proficiat met je blogverjaardag! En inderdaad, op naar die tien 😉

  Beantwoorden
 8. fieke maart 17, 2016

  Joepie, al die redenen om te vieren!
  Op naar (minstens!) tien 🙂

  Beantwoorden
 9. Katrien maart 17, 2016

  Proficiat! Hopelijk blijven er nog veel leuke schrijfsels volgen! En eerlijk? Ik negeer Engelstalige blogs en zweer zelf bij het Nederlands. Het komt bij mij natuurlijker over om de een of andere manier. Anders was ik hier waarschijnlijk nooit terecht gekomen.

  Beantwoorden
 10. Falderie maart 18, 2016

  Hip hip hoera! Gefeliciteerd met de vijf jaar!

  Beantwoorden
 11. Silke maart 18, 2016

  Gefeliciteeeeeeerd! Blijf zo voort doen, ik ben grote fan! Stiekem vooral nu je in het Nederlands blogt…

  Beantwoorden
 12. petra maart 20, 2016

  Jeeeej, proficiat!! xx

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.