a.m.

Forest

When on my way to work last week, I had to make a U-turn when I witnessed the scenery above. It has something eerie about it, doesn’t it? Luckily, I always tend to carry a camera with me. I can’t help but feel grateful whenever I get to see something as simple as this. I only hope that other people can learn to appreciate these little things in life as well. It would definitely make the world a happier place.

3 Comments

 1. Isabelle augustus 26, 2013

  Definitely gorgeous picture. Those things do make you think about the beauty life is/has.

  Beantwoorden
 2. Liesbeth (candyandtreats) september 10, 2013

  Super! Ik probeer dat echt elke dag, dat meer te appreciëren maar het is niet makkelijk, geen positivo van nature over here 🙂 Misschien moet ik ook wat vaker met een ‘fototoestel-oog’ naar de wereld kijken.

  <3

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.